Sloopwerkzaamheden oude zwembad in volle gang

Gepubliceerd op 1 september 2023 om 11:41

Maanden na de sluiting van het oude zwembad en de opening van de nieuwe Hoge Devel is de sloop dan toch echt begonnen. Enorme kraters ontsieren het oude zwembad.

 

Met de sloop van het oude pand wordt plaats gemaakt voor een ruim buitengedeelte waarin in de zomermaanden genoten kan worden van de zon. Ook komen er allerlei speeltoestellen.

 

tekst gaat door onder de foto

Begin dit jaar werd het nieuwe zwembad in gebruik genomen na een lange periode van bouwen. Het gedeelte ligt op het voormalig buitenterrein van het zwembad. Buiten zwemmen is bij de nieuwe gelegenheid overigens niet mogelijk. Tot grote droevenis van veel zwemliefhebbers, blijkt uit een eerder bericht van dit platform.

 

Wanneer het buitenterrein officieel klaar is, is nog onduidelijk. Wel weten we dat we komend voorjaar zullen gaan genieten van de buitenplaats.

 

De nieuwe inrichting past binnen de eerder vastgestelde visie op het Develpark en houdt rekening met toekomstige ontwikkelingen.Naast het zwembad wordt momenteel ook druk gebouwd aan de nieuwe kinderboerderij. Medio oktober moet die klaar zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.