Wat is Oog op Zwijndrecht?

Oog op Zwijndrecht is een lokale blog, waarin actualiteiten, activiteiten, bezienswaardigheden en nog veel meer gedeeld worden. Door middel van blogs, podcasts en foto's worden de inwoners van Zwijndrecht en mensen die zich interesseren in de plaats op de hoogte gehouden van wat er in Zwijndrecht speelt. Zo nu en dan zal er een lokale vertaalslag gemaakt worden van het landelijke nieuws. 

Is Oog op Zwijndrecht commercieel?

Nee, Oog op Zwijndrecht is niet commercieel. Er wordt dus niet aan verdient. 

Kan ik stukken aanleveren als nieuws?

Ja, dat kan via het contactformulier. Wil je een foto sturen? Dat kan door ons een mailtje te sturen naar info@oogopzwijndrecht.nl. 

Let er op dat bij het versturen van beeldmateriaal het gaat om rechtenvrije foto's of video's, of beelden die u zelf heeft gemaakt. 

Hoeveel mensen werken er?

Bij Oog op Zwijndrecht werkt een iemand. Dat is Jordy Nijenhuis. Hij beheert alles op deze website en de socials. Mocht je willen helpen? Stuur dan een mailtje naar info@oogopzwijndrecht.nl 

Is Oog op Zwijndrecht te bezoeken?

Nee, behalve op het internet is een bezoek brengen niet mogelijk. Dit platform wordt beheerd vanuit een woonhuis. Mocht je met ons willen praten, stuur dan een contactverzoek via info@oogopzwijndrecht.nl