Nieuwe kinderburgemeester en ambassadeurs

Gepubliceerd op 11 juli 2023 om 07:05

De gemeente Zwijndrecht krijgt komend jaar een nieuwe kinderburgemeester en twaalf kinderambassadeurs. Samen laten zij hun stem in Zwijndrecht horen en denken ze mee over belangrijke zaken binnen de gemeente. De nieuwe kinderburgemeester Mieke Prenen van de Rank uit Heerjansdam wordt op dinsdag 12 september 2023 officieel beëdigd tijdens een raadsvergadering.

 

Die avond draagt de huidige kinderburgemeester, Melle Kramer van CKC Juliana, zijn ambtsketen officieel over. Kinderburgemeester Mieke Prenen: "Ik ben heel blij dat ik de nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Zwijndrecht ben en vind het ook wel leuk dat ik de eerste kinderburgemeester ben die in Heerjansdam woont. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met de twaalf andere kinderambassadeurs mooie dingen voor Zwijndrecht te betekenen."

 

Burgemeester Edo Haan: "Ik heb Mieke nu al leren keren als een meisje met veel pit. Wat een energie en enthousiasme. Ik weet zeker dat zij samen met de andere twaalf kinderambassadeurs een mooi steentje bij gaat dragen aan Zwijndrecht. Ik kijk er naar uit om met mijn nieuwe collega-burgemeester en ambassadeurs samen te werken!"

 

(bron: gemeente Zwijndrecht)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.